De Pion is financieel volledig op eigen kracht aangewezen. Dat lukt redelijk, maar subsidies van overheidswege zijn er niet of nauwelijks. De vrienden van De Pion leveren met een jaarlijks bedrag een bijdrage aan een investering of bestemming die normaal gesproken niet uit de financiële middelen van De Pion bekostigd kunnen worden. 

Interesse om een vriend te worden van De Pion? Neem dan contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


VOETS ASSURANTIËN ROOSENDAAL

 

 

Voets Assurantiën behartigt onder meer uw belangen op het gebied van verzekeringen. Dit begint op het moment van het aangaan van een verzekering. Voets Assurantiën onderzoekt dan welke verzekeraar voor u het meest aantrekkelijkste aanbod heeft. Maar daarmee houdt hun taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan kunt u altijd op Voets Assurantiën rekenen!

Surf voor meer informatie naar: Voets Assurantiën Roosendaal


DOCU-AID4YOU

Docu-Aid4YouDocu-aid4you heeft bijna 40 jaar ervaring op het terrein van ondersteuning binnen het vakgebied van de documentaire informatievoorziening en ondersteuning, waaronder: het verrichten van dagelijkse archiefwerkzaamheden, het (her)structuren van archieven, het saneren en inventariseren van archieven en het periodiek opschonen van uw archief.

Surf voor meer informatie naar: Docu-aid4you


ACTWISE

ActWise

ActWise is actief op het terrein van actuariële en wiskundige consultancy en -berekeningen. Daarnaast verzorgt  ActWise ook wiskundige, actuariële en pensioenopleidingen. Think Twice, Act Wise!

Voor meer informatie kunt u terecht bij René van den Broek op 06-14973781.


ACCEPT AUTOMATISERING BV

AcceptAccept Automatisering BV staat voor meer dan haar software alleen. Accept voorziet een veelheid van kleine en middelgrote bedrijven en instellingen van bedrijfsspecifieke software oplossingen. Accept ontwikkelt financiële software, rapportagesoftware en bedrijfssoftware voor de ondernemer en accountants- en administratiekantoren.

Surf voor meer informatie naar: Accept Automatisering BV


CIPRES ACCOUNTANCY

Komt u niet uit alle wetten en regels voor uw aangifte inkomstenbelasting of voor uw administratie? Dan ligt de oplossing voor de hand: Cipres Accountancy, een klein accountantskantoor in Roosendaal, ook erkend als Register Belastingadviseur kantoor! Met ruim 20 jaar ervaring in de accountancybranche ondersteunen wij u met uw belastingaangiften en de administratie van uw onderneming. Bij uw administratie kijken we niet alleen terug maar ook naar de toekomst.

U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek: Cipres Accountancy