Sponsoring

Black Horse Roosendaal

De Black Horse is een gezellig café en zalencomplex gelegen in de directe nabijheid van het NS-station en op korte loopafstand van het winkel- en uitgaanscentrum. De Black Horse is eveneens het thuishonk van De Pion.

Bent u op zoek naar een mooie sfeervolle locatie voor een feest, receptie, vergadering, lezing, cursus of andere gelegenheid, dan bent u bij de Black Horse aan het juiste adres. In deze accommodatie kunnen gezelschappen terecht tot 500 personen. Elke zaal is voorzien van airconditioning en een geluidsinstallatie. Tussen de grote en kleinere zalen is een ambachtelijke keuken gesitueerd, waar u de meest verrukkelijke hapjes kunt verkrijgen.

Ook kunt u bij de Black Horse terecht voor catering in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om hapjes, salades, lunch, koude of warme buffetten, bedrijfscatering of diners; bij de Black Horse is dit allemaal mogelijk, zowel op locatie als in één van hun mooie, sfeervolle zalen.

De ervaren chef-kok Eric Meeusen en zijn keukenbrigade weten van iedere gelegenheid een festijn te maken. Surf voor meer informatie naar de: Black Horse