Ivo Kok

Ivo clubkampioen

De interne competitie van de senioren is afgelopen. Ivo Kok scoorde het best met 16½ uit 19. René van den Broek werd tweede met 15 uit 20. Ted van Eck werd derde met 13 uit 20. Henk Alberts werd vierde met 12 uit 22 en Muhammed Almatni werd vijfde met 10½ uit 22.
Er wordt een soort van Systeem Keizer gespeeld. Er hebben maar liefst 37 spelers één of meerdere partijen gespeeld. Vaak spelen loont het best, want het gaat er gewoon om wie de meeste punten behaalt. Bekijk de eindstand van de interne competitie. Als je op het nummer vóór de naam van de speler klikt, kun je kijken tegen welke speler(s) dat nummer allemaal heeft gespeeld (maar dan moet je wel kunnen inloggen op de speciale pagina voor deze competitie).
Ivo verloor geen enkele keer maar speelde vijf keer remise, namelijk tegen Ted van Eck, Ngo Hin Cheng, Thijs van Tilborg en twee keer tegen Thimo Linders. Hij won twee keer van René van den Broek en hij is dus zeker de terechte winnaar en de beste speler van onze club op dit moment.

Geef een reactie