Elk jaar organiseert een andere regionale bond het Huttontoernooi. Dit jaar is de NBSB aan de beurt. Schaakvereniging De Pion organiseert dit toernooi op 13 oktober.

In de categorieën A t/m E kan elke bond één team van vier personen per categorie inschrijven. De winnaar verkrijgt de titel 'Kampioen van de regionale bonden van Nederland.'

Programma

Zaterdag 13 oktober:

- 10.00 uur         Uiterste tijdstip voor doorgeven teamwijzigingen
- 12.10 uur         Opening
- 12.15 uur         Ronde 1 
- 13.00 uur         Ronde 2
- 13.45 uur         Ronde 3
- 14.30 uur         Ronde 4
- 15.15 uur         Ronde 5
- 16.15 uur         Prijsuitreiking

Vergaderschema jeugdleiders:

- 12.30-13.00 uur lunch
- 13.00-14.30 uur, vergadering

Aanmelden

De regionale bonden stellen een eigen team samen. Individuele aanmeldingen zijn niet mogelijk. De regionale bonden dienen een teamopstelling door te geven vóór 10 oktober (inclusief reservespelers). Geef hierbij ook aan in welke categorieën er gespeeld wordt. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot 13 oktober, 10.00 uur kan er nog geschoven worden in de teamopstelling.

Het is mogelijk om mee te doen met een team dat niet in alle categorieën vertegenwoordigd is, bijvoorbeeld een team in alleen de C, D en E.
Bij twijfel, mail de organisatie.

De organiserende bond kan in categorieën waar een oneven aantal teams meedoet, een tweede team formeren om het even te maken.

Locatie

Er wordt gespeeld op het Jan Tinbergen College. Het adres is Burgemeester Schneiderlaan 2, Roosendaal. De ingang ligt aan de Commandobaan. Het is mogelijk om te parkeren bij het Jan Tinbergen College.

Met het openbaar vervoer is Roosendaal ook goed te bereiken. Vanaf het station is het wel een eindje naar het Jan Tinbergen College. Het is mogelijk om (kosteloos) gebruik te maken van de pendelauto. Stuur hiervoor dan tijdig een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het reglement, zie deze link.