Zee sun is shining

Fantastisch weer vandaag! Dus werd er even op en neer gezwommen naar Engeland; onder water natuurlijk wel te verstaan.
Gisteren avond werd het Erik even te veel. Ad hield meer dan een half uur zijn mond en deed behoorlijk klef met de zus van Frans.
Erik was vanmorgen al vroeg op pad met zijn super mountain bike. Jammer genoeg reed hij onderweg lek en moest de depannage ploeg op stap om hem op te halen. Herman en Ton, die hem op gingen halen, reden nu niet wat je zegt de meest directe route maar kwamen uiteindelijk wel bij Erik. Fiets op de auto en rijden maar. Frans was vanmiddag geweldig aardig door even de lekke achterband te repareren.
Het water was heerlijk verfrissend. Eerst even met je kleine teen in het water om te wennen maar als je dan ook eenmaal helemaal in het water bent is het heerlijk. Joris had het goed naar zijn zin in het water want hij mocht op de schouders van Erik-Jan.
De dames, maar natuurlijk ook Jos, lagen heerlijk te zonnen. Lekker even bakken en braden.
Nou en bakken en braden kunnen de dames. Dian en Rian, geholpen door krielaardappel bakker Rob en big Mac Ton, zorgden ervoor dat we ook vanavond weer een geweldig feestmaal voorgeschoteld kregen. Alles werd met smaak opgegeten.
Vanavond komt Marloes ons gezelschap houden. Ze komt net terug van vakantie uit Spanje en is aardig bruin geworden. Maar wacht maar; nog een paar daagjes op het strand van Groot Valkenisse en je herkent haar niet meer terug.

Geef een reactie