Zaterdag gemeenschappelijke thuisronde

Zaterdag pakken we groot uit met een gemeenschappelijke thuisronde voor alle teams in de aula van het Jan Tinbergen College. Waarschijnlijk dan, want of Wolstad 2 voor het vierde naar Roosendaal komt, is nog niet helemaal zeker. Het eerste en tweede beginnen om 12 uur en de andere teams om 13 uur.

Vrijdagavond hebben we onze Nieuwjaarsdeceptie waar iedereen uiteraard van harte welkom is. Ook de Nieuwsjaarsdeceptie is op het grote Jan Tinbergen College. We spelen trouwens weer maar eens Risk Chess, dat garandeert in ieder geval dat jeugdleden kunnen winnen van senioren. Dat is ruwweg van 7 tot 8 en daarna is het gewoon clubavond bij Merks.

We hebben zaterdag bier van het vat, broodjes, hapjes en noem maar op. Er is héél veel werk te verrichten en we kunnen nog heel goed wel wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld op zaterdagmorgen om de hele zaal in te richten, broodjes te smeren en voorbereidingen te treffen. En op zaterdagmiddag hebben we mensen nodig die koffie willen schenken en de bar kunnen bedienen. Bijvoorbeeld leden die toch niet extern spelen. Na het schaken moet er uiteraard opgeruimd worden en ik hoop niet dat iedereen naar de Griek schiet vóór alles opgeruimd is. Als we eerst alles samen opruimen, kunnen we daarna nog zien waar we eten en de rest van de avond doorbrengen …

Zondagmorgen moeten dan de tap en het leeggoed teruggebracht worden. Graag hoor ik van jullie of je misschien ergens kunt bijspringen.

Geef een reactie