Wie worden er kampioen?

Vanavond valt de beslissing in verschillende competities: dit wordt een slotronde zoals de competitieleider het bedoeld heeft!

In de C-groep strijdt Henk Alberts samen met Sander le Sage om de groepswinst: beiden hebben evenveel punten en zullen dus allebei vol op de winst moeten spelen. Winnen Henk en Sander allebei hun partij, dan brengt de betere SB van Henk hem het kampioenschap.

De winnaars in beide B-groepen zijn inmiddels bekend, maar in de A-groep is het zelden zo spannend geweest: Jan Schuurmans gaat met een mooie score van 7 uit 10 aan de leiding, maar ook Benny Onrust kan dit aantal behalen wanneer hij vanavond wint van huidig kampioen Stefan Colijn. Benny eindigt dan op SB boven Jan. De beste kansen liggen er echter voor Pim. Wint hij vanavond van Ngo Hin Cheng, dan is hij ongedeeld eerste. Speelt hij remise, dan eindigt hij op SB boven Jan, maar kan het kampioenschap naar Benny gaan…

Tot slot: wanneer Paul Kuijpers vanavond op komt dagen en van een speler wint met een (OK-)rating van 36 of hoger, dan eindigt hij als eerste in de strijd om de Visie Cup!

Geef een reactie