Vervolg op Ziekenboeg

Even een kort berichtje uit Griekenland. Op dinsdag 6 mei ben ik vanwege een hartaanval opgenomen op de intensive care van het gemeentelijk ziekenhuis in Rhodos-city. Vrijdag 9 mei ben ik in opdracht van Eurocross geevacueerd door Interamerican (flying docters) naar Athene en ben daar opgenomen in een prive-kliniek (Euroclinic).

Cees is met zijn beide Oma’s achtergebleven op Rhodos en is in de nacht van 11 op 12 mei teruggekeerd naar in Nederland. Herman Colijn heeft Cees en de beide Oma’s op Schiphol opgepikt en veilig thuisgebracht. Bedankt Herman! Annet is met mij meegereisd naar Athene.

Tijdens de hartcatherisatie op maandag 12 mei bleek dat zowel in de linker- als de rechterkransslagader sprake was van een vernauwing. Met het plaatsten van twee stents zijn deze vernauwingen onmiddellijk verholpen. Op woensdag 14 mei ben ik ontslagen uit het ziekenhuis en verblijf voorlopig in hotel Athinais. Ik voel me gelet op de omstandigheden prima! Doordat ik echter nog niet fit genoeg om te vliegen ben verwacht ik pas op donderdag 22 mei terug te kunnen keren naar Nederland.

Geef een reactie