Ton van der Werf Roosendaals Snelschaak Kampioen

Gisteren – 21 juni 2024 – werd er in de Black Horse gestreden om het Open Roosendaals snelschaak kampioenschap. Jammer genoeg was de opkomst niet zo groot maar dat had vooral te maken met het feit dat het Nederlands elftal tegen Frankrijk speelde op het EK voetbal.

Maar dat mocht de het schaakplezier voor de aanwezigen niet drukken. Onder het genot van een groot aantal hapjes werden 7 ronden afgewerkt en mocht Ton van der Werf, met een prachtige score van 6,5 uit 7, zich Open Roosendaals Snelschaak kampioen noemen! De eindstand kunt u hier terugvinden.

Tussen de ronden door werden ook de prijzen voor onze Keizer en Rapid competitie uitgereikt. Jammer genoeg ontbraken clubkampioen Ivo Kok (op vakantie in Oostenrijk) en 3e plaats winnaar Ted van Eck (schaaktoernooi in Duitsland).

RenĂ© van den Broek, 2e plaats in de Winter en Zomer Keizer, was wel aanwezig om zijn prijzen in ontvangst te nemen. Erik van Elven werd in de Winter Keizer ’the best of the rest’ en Ton van der Werf was ’the best of the rest’ in de Zomer Keizer. Alex van den Kolk en Henk Alberts kregen een prijs als ratinggroep winnaar. Respectievelijk tot 1500 en tot 1700.

Ook de Rapid competitie werd dit jaar gewonnen door Ivo Kok. Erik van Elven eindigde hier op de 2e plaats en Ad Bruijns op een 3e plaats.

Uiteraard heeft uwer voorzitter nog een aantal foto’s gemaakt welke u hier kunt bekijken.

Geef een reactie