Teamkampioenschappen NBSB Jeugd

Vandaag waren de teamkampioenschappen van de NBSB voor de jeugd in de verschillende categorieën. Bij de D-tjes waren er acht teams en ons team met Robin van Trijp, Robin Verbeek, Koen en Noud Riemens plaatste zich voor de halve finale. Ze wonnen twee keer met 3-1 en speelden 2-2 tegen HMC. HMC werd eerste op bordpunten. Er volgt een finale met de overgebleven vier teams. De winnaar verdient een plaats in de Meesterklasse.
Bij de C was ons team met Jordy Schouten, Jesper Cuperus, Joris Kok en Mathijs Verbeek oppermachtig. In vier teamwedstrijden stonden zij in totaal één remise toe! Ze wonnen dus drie keer met 4-0 en één keer met 3½-½.
In de AB waren er zes teams waarvan drie van De Pion. De Pion 1 met Stefan Colijn, Ngo Hin Cheng, Bart Peeters en Dustin van Weersel werd kampioen. Ze speelden gelijk tegen BSV en ze wonnen de overige wedstrijden. De Pion 2 met Benny Onrust, Jos Kuijpers, Erik-Jan Colijn en Cees IJzermans werd tweede. Ze verloren alleen van ons eerste en ze wonnen de rest. Ze hadden zelfs meer bordpunten dan het eerste. Het derde team met Frank Lambregts, Jasper Onrust, Martijn Verbeek en Jasper van der Heijdt werd vijfde. Volgend jaar mogen we nu met drie teams in de Promotieklasse uitkomen. De foto’s die ik heb gemaakt staan bij de NBSB.

Geef een reactie