Tata Steel Chess tournament

Vandaag waren Frans, Ted en ondergetekende aanwezig bij het Tata toernooi in Wijk aan Zee. Frans mocht weer foto’s gaan maken op het podium. We waren wel erg vroeg op locatie en daarom hadden Ted en ik even de kans om ook de lege zaal op de gevoelige plaat vast te leggen. Even later – tijdens een kopje koffie – kwamen we Jacques Smit ook tegen. Na nog wat foto’s gemaakt te hebben van de opening verlieten we de sportzaal en gingen naar de analyse ruimte – zo’n 200 meter verderop – waar Paul van de Sterren het commentaar verzorgde. Teruggekomen in het café naast de speelzaal ontdekte ik dat René van den Broek inmiddels ook met Mercedes en Mariela gearriveerd was. Volgens mij staat Giri verloren merkte René op. Zo rond vier uur gingen wij weer huiswaarts maar niet nadat ik nog een aantal leuke foto’s gemaakt had welke u hier kunt vinden; http://adf-foto.com/jalbum/Tata%2018-01-2015/

Geef een reactie

Tata Steel Chess Tournament

Vandaag zijn Bart, Ad, Erik en ik naar het Tata Steel Chess Tournament in Wijk aan Zee geweest. Ad en ik hebben weer kiekjes gemaakt.

Geef een reactie