Súpér Wéékénd

Het weekend van 26 en 27 februari belooft een waar schaakfestijn te worden. Zaterdag een prachtige schaakontmoeting in Terneuzen en zondag ons LBV jeugdtoernooi.  Maar uiteraard kan zo’n weekend alleen slagen met de medewerking van u allen!

Op zaterdag 26 februari 2011 bestaat SC Terneuzen maar liefst 100 jaar en dat betekent natuurlijk een feestje. Een feestje waarvoor ook De Pion is uitgenodigd. De kern van dit feest betreft een toernooi waarin teams uit Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen (HWP), Zeeland (Souburg) en West-Brabant (De Pion) het tegen elkaar opnemen.

Dit schaakfestijn wordt gehouden in het Churchillhotel in Terneuzen. De aanvang is om 11.00 uur. Tussen de middag worden gratis broodjes en soep geserveerd.

De teams bestaan uit 15 spelers, waarvan vijf spelers met een rating >2000, vijf spelers met een rating >1700 en <2000 en vijf spelers met een rating <1700 . Er wordt een halve competitie gespeeld. Bedenktijd: 40 minuten pppp.  Voor vervoer wordt gezorgd!

Zaterdagavond gaan we dan aan de slag om de speelzalen voor het LBV jeugdtoernooi in te richten. Zo rond een 20.00 willen we hiermee aanvangen. Zodat we zondag op tijd, 10.00 uur stipt, kunnen starten met het jeugdtoernooi.

Deelnemers voor de ontmoeting met Terneuzen kunnen zich opgeven bij ondergetekende of Ger IJzermans. Meldt u op tijd aan want vol is vol!

En natuurlijk zijn wij ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het LBV jeugdtoernooi. Laat het Herman Colijn of Frans Peeters even weten als je van de partij wilt zijn. Want zo’n toernooi wil je niet missen!

Snor emoticon

Geef een reactie