Stefan Colijn snelschaakkampioen 2010

Stefan is overtuigend snelschaakkampioen geworden. Hij stelde de overwinning veilig met een snelle remise in de laatste ronde tegen Bart zodat hij niet meer ingehaald kon worden. Peter Dankers werd tweede en Paul Kuijpers derde. Daarmee wint Stefan de dubbel van het gewone kampioenschap en het snelschaakkampioenschap. Peter Dankers heeft het Open Kampioenschap gewonnen.
Alleen Marc Naalden kon het Stefan nog een beetje moeilijk maken. Marc Naalden woont trouwens tegenwoordig op Malta maar hij kwam even over voor het snelschaken. Hij heeft al 35 pokertoernooien gespeeld dit jaar, maar nog geen klappers gemaakt. Hij zwerft de hele wereld over en komt af en toe als BN-er gewoon een potje schaken bij De Pion.
Bekijk nog even de volledige stand en je zult zien dat er hier en daar toch wat verrassingen waren. Pim had bijvoorbeeld zijn handen vol aan de tweeling Riemens. De foto’s in het overzicht kun je aanklikken zodat je een vergroting krijgt.
Foto’s zijn er ook gemaakt, je kunt ze ook bekijken met de slideshow. De officiĆ«le regel bij schaaktoernooien is dat er bij de eerste ronde de eerste tien minuten foto’s gemaakt mogen worden en bij de overige ronden de eerste vijf minuten. Tenzij de arbiter anders beslist …

Geef een reactie