Regen op de camping

Vanmiddag ben ik om ongeveer 2 uur aangekomen en heb de regen meegenomen uit het oosten. Van Jos mocht ik vanavond al weer naar huis als daarvoor de zon weer in de plaats kwam. Nou bedankt Jos!

In het mooie weer werd er dan maar een paar vluggertjes gespeeld. Frans had wat nulletjes tegen Erik-Jan, Ton kon wat meer evenwicht brengen in de stand. Daarna gingen Stefan en Stefan tegen elkaar, wat voor niemand te volgen was. Ook niet voor Colijn, hij verloor keer naar keer tot hij plotseling een keer mat gaf (ook tot zijn eigen verbazing).

Een paar uur na mijn aankomst kwamen Ab Druijns, Elfje en Koekie terug van de fietsronde. Maar volgens mij is 5 uur doen over 55 kilometer niet echt een fietsronde, maar meer een fietskroegentocht.
Elfje had naar eigen zeggen 1800 kcal verbruikt, maar daar was hij even vergeten om de 6 biertjes en 4 appelflappen op in mindering te brengen.

Het avondeten was natuurlijk weer in goede handen bij de chef-koks van tweesterrenrestaurant Herman&Dian. Op het menu stond een Hollandse rijstschotel. Tja met zulke culinaire hoogstandjes kom je wel aan die twee sterren. Het smaakte trouwens ook prima!
Het toetje was ook dit seizoen weer in handen van Ab Druijns. Een heerlijke nectarine/perzik seizoensvla, vanille vla en de doppelvla.
Na het toetje zijn we naar de speelzaal gegaan, waar de schakers nu heerlijk stil achter hun bord zitten.

Geef een reactie