Promotieklasse A

In de promotieklasse A Midden Zuid heeft De Pion 1 gelukkig gewonnen van De Giessen. Stefan stond slecht maar kreeg remise aangeboden. Jos stond helemaal verloren maar speelde een Houdini act en won alsnog. Bart keepte een eindspel met een pion minder en Ngo Hin mocht daarna in gewonnen stelling remise aanbieden.
In de wedstrijd tegen Nieuwegein werd jammerlijk gelijk gespeeld. Bart won snel, Jos kwam snel goed te staan maar helaas werd het remise. Ngo Hin verloor een pion en de stelling stortte in. Stefan had een beter eindspel maar de ongelijke lopers zorgden ervoor dat het remise werd. De Pion 1 staat nu precies gelijk met Combinatie en op 6 december wordt beslist welke club naar de Meesterklasse promoveert.
De Pion 3 verloor ’s morgens met 3-1 van Nieuwegein. Ivo en Jasper konden nog remise keepen op de topborden maar Frank en Martijn verloren. Tegen Sliedrecht herstelden ze zich goed en werd er gelijk gespeeld. Jasper en Martijn wonnen, maar Frank en Ivo kregen klop. De Pion 3 staat nu zesde en de nummers zeven en acht degraderen, dus daar staat ook nog wat op het spel.

Geef een reactie