Prijsuitreking en diploma uitreiking aanstaande vrijdag

Aanstaande vrijdagavond hebben we de laatste clubavond van de jeugdafdeling. Vanaf half zeven mogen alle jeugdleden onbeperkt frietjes en snacks komen eten op het Jan Tinbergen College. Overige familieleden zijn ook welkom maar moeten dit betalen. Aanvankelijk zouden we om 18:00 uur starten maar in verband met de voetbalwedstrijd Nederland-Brazilië beginnen we een half uurtje later. Stel dat Nederland een verlenging nodig heeft om verder te komen …
Na het frietjes eten gaan we zestien bekers uitreiken aan de spelers die op de eerste of tweede plaats zijn geëindigd in de gewone competitie en in de JTC competitie. en je weet het: je kunt maar één beker per keer winnen. Zestien kinderen gaan vrijdag dus met een beker naar huis. En eentje met een traditionele duim. De duim voor “Goed gedaan!” en bedankt dat je zo’n fijn lid bent.
Na de prijsuitreiking gaan we de schaakdiploma’s uitreiken. De kids ontvangen het schaakdiploma uit handen van de eigen docent. Er worden 26 diploma’s uitgereikt.
Ook senior leden worden van harte uitgenodigd aanstaande vrijdag mee te komen feesten. Graag wel even een mailtje als je mee komt eten please.

Geef een reactie