Prijsuitreiking Jeugd

Vandaag was de prijsuitreiking van de eerste helft van de competitie van de jeugd. In alle vijf groepen waren er drie bekers. Alle uitslagen zijn nog eens na te lezen op Chess-Results. Vanuit de A-Groep kun je meteen doorklikken naar de andere groepen. De duim voor het beste lid van het afgelopen jaar ging naar Rick Oerlemans. Herman gaat nu de nieuwe indeling maken waarmee we vanaf volgende week vrijdag mee aan de slag gaan.

Onze hoffotograaf heeft alle prijswinnaars op de foto gezet.

Geef een reactie

Prijsuitreiking Jeugd

Afgelopen vrijdag hebben we de prijsuitreiking gehad van de jeugd. In zes groepen hebben we drie bekers uitgedeeld, in totaal dus 18 bekers. De duim ging deze keer naar Aukje Buijsen. Aukje moet elke week maar opboksen tegen al die grote meiden en dat valt niet mee. Ze heeft al haar wedstrijden keurig gespeeld.
De eindstanden van al onze competities blijven bewaard op www.chess-results.com. Ook van de senioren uiteraard. Je kunt zoeken naar “De Pion” bij het zoeken naar een toernooi, maar je kunt ook zoeken op naam. Een aantal foto’s van de prijsuitreiking bij de jeugd heb ik geplaatst, maar naar de andere moet ik nog even op zoek!

Geef een reactie

Prijsuitreiking Jeugd

Afgelopen vrijdag hadden we de prijsuitreiking van de jeugd. In de verschillende groepen (A tot en met E) vielen er twintig spelers in de prijzen. Op de jeugdpagins’s kun je terugvinden wie dat allemaal waren. De extra prijs is De Duim. De Duim is een prijs van de jeugdleiders voor het meest voorbeeldige lid en die ging deze keer naar Ryan van Toren. De foto’s zijn te bekijken in ons fotoarchief.

Geef een reactie