NK Schaken

Deze week zit ik in Boxtel op het Nederlands Kampioenschap schaken als deputy arbiter en hoffotograaf. Als arbiter heb je heel weinig te doen, maar het kiekjes maken kost veel tijd. Vandaag heb ik tussendoor ook nog even het Nederlands Kampioenschap voor Pastores geleid. Er waren achttien deelnemers van kerken uit het gehele land. Een aantal was behoorlijk sterk.

Om acht uur ’s avonds moet iedereen terug zijn voor de gezamenlijke maaltijd in het prachtige hotel in Vught. Het eten is lekker maar veel te weinig voor mij. Na het eten wordt er fanatiek gevoetbald door een aantal schakers. En ’s avonds bewerk ik de foto’s die gemaakt zijn en plaats ik die op Flickr. De KNSB heeft inmiddels een eigen Flickr account maar dat gaat nog niet goed. dus de foto’s plaats ik nog even bij mijn eigen account. Morgen zal ik de boel wel eens vehuizen.

http://www.flickr.com/photos/suspeeters/

Zojuist heb ik Martine Middelveld gered door een motje uit haar kamer te jagen. Ze kwam gillend de gang op rennen en ik was even haar knight in shining armour. Later meer.

Geef een reactie