Nieuwjaarsdeceptie

Gisteren hadden we onze fameuze nieuwjaarsdeceptie. We spelen dan het vooral bij de jeugd populaire Risk Chess. Marcel Koek en ik hebben vrijdagmiddag alle kaarten nog even geprint, geplastificeerd en netjes uitgesneden. De kaarten komen nu in de kast bij de jeugd zodat ze er wat vaker gebruik van kunnen maken. Het spel is te downloaden, mocht je er thuis mee aan de slag willen gaan.
Tijdens de deceptie hadden we nog even live verbinding met onze voorzitte die op wereldreis is met Tedjes en Bas. Zijn nieuwjaarsgroet vanuit Tasmaniƫ kun je nog naluisteren. zijn weblog is ook te volgen via een klik op de snor van de ADF Club rechtsbovenaan.
Tijdens de deceptie hebben we nog even Erik-Jan Colijn en Jordy Schouten in het zonnetje gezet. Erik-Jan werd vorige week tweede in de categorie B van het Brabants Kampioenschap en hij mag nu naar het NK in Venlo in april. Jordy werd keurig derde in een heel sterk veld in de C categorie op datzelfde Brabants Kampioenschap.
Ook is er bij de deceptie altijd een kleine attentie voor de vrijwilligers die zo goed meewerken binnen onze club. Er waren presentjes voor Elly, Dian, Piet en Josy, Rob en Jack. Laatstgenoemde voert bijvoorbeeld alle partijen in van de jeugdspelers en dat is soms een behoorlijke puzzel. De database gaat naar Dolf Meijer en de docenten van de verschillende stappen zodat ze de partijen kunnen gebruiken tijdens de trainingen en lessen.
Na afloop van de deceptie kreeg iedereen die dat wilde een dvd van de simultaan met Korchnoi. Marcel Huijser heeft daar prachtig werk van gemaakt.
Later op de avond kreeg Nelleke mooie bloemen en een dikke zoen van Jan Rijkse en was Jos erg blij met zijn Gamma bonnen. Jos en Nelleke hadden nog een mooie verrassing voor alle senior leden. Ze bieden alle senior leden een barbecue aan met gratis eten en drinken! We mogen zelf de datum bepalen maar het zal ergens in juni zijn op een zaterdag of zondag.
De foto’s van de deceptie staan inmiddels in het foto archief.

Geef een reactie