Nieuwe ronden, nieuwe kansen!

Strijders!!

The game is on! Onze arena dit jaar, is de Klasse 1A van de NBSB. Tot mijn verbazing zijn we ingedeeld in dezelfde klasse als het vierde team. Mijn medeleven gaat naar hen uit! De eerste ronde spelen we tegen Vrij. Na enig onderzoek heb ik van dit team kunnen uitvinden, dat zij uitermate zwak zijn. Zo zwak zelfs, dat in alle wijsheid is besloten, dat we tegen deze tegenstander niet zullen aantreden. Slechts onze aanblik zal ons een walk-over bezorgen.

Op bovenstaande website staan alle datums van de competitie vermeld, schrijf ze in je agenda. Rules of engagement voor dit seizoen:
Gezien de sterkte van ons team in de breedte, ben ik van plan om het team in zijn gehele lengte over de borden te laten rouleren. Niemand zal dus een vast bord behouden.
Er zal wel met wit-zwart verhoudingen rekening gehouden worden, tenzij uitgesproken wensen bestaan om het gehele seizoen met één kleur te spelen, deze wensen kunnen bij de Arena Battlemaster worden ingediend.
Gelieve uiterlijk één week voor de komende ronde aan te geven, als/dat je verhinderd bent.

Verder wil ik een betoog houden, dat fair play bedoeld is voor de teams die graag in de middenmoot eindigen!! Wij gaan dus:
Geen remise aanbieden, maar uitmelken;
Mensen door de klok rammen;
Alle mogelijke vormen van psychologische intimidatie toepassen;
Categorisch te laat aan ons bord verschijnen.

Het doel is duidelijk: Kampioen 1A NBSB worden. En volgend jaar dezelfde truuk in de Promotieklasse herhalen.

Geef een reactie