New Kids – VRIJ 8-0

Keigaaaaafffffhhh!!! Motte effe luistereh man! Of vrouw. Ja we gaan hier niet disgriemeneren zekers. Maarreh, die kids hebben effe vet lauw over hun tegenstanders heen gescooterd. Dat vraagt om een biertje!
De vuurdoping van de new kids is in een 8-0 overwinning geëindigd. As we nu nie eerste staan in ons poel, dan weet ik ut ook nie meer. Het was al wel een bietje verwacht vanteveur natuurlijk. Ik bedoel maar, wat ik wil zeggen is waar ik op doel en de gedachte is de vader van het geschreven woord niettegenstaande dat echter alles behalve wel niet alhoewel toch maar niet in zwart op wit maar als eelt op de ziel is gekleurd in gedachten verzonken!

Aldus.

De eerste partij van deze match is ongespeeld gebleven.
De tweede partij is nooit begonnen maar eindigde in een overwinning onzerzijds. Gratis kroket!
De derde partij eindigde als verwacht. Hierbij moet wel gezegd worden dat even weinig tegenstand werd ontmoet, als werd verwacht!
Partijke nummer 4 kwam niet uit de startblokken. Da’s geen reden om niet te winnen, en deze reden werd dan ook terzijde geschoven. Per slot van reden moeten we redelijk blijven, gerede twijfel over de uitslag is onredelijk. 1-0. En als we met zwart hadden gespeeld: 0-1.
Partij 6 eindigde net als 7, 8 en 9. Ons natuurlijk overwicht werd natuurlijk de reden voor ’s tegenstanders nat uur.

En zo werd door de new kids in hun finest hour ook hun finest result neergezet. Feenie fiedie fietsie. Het voelt gelijk een willie! En zo zijn we weer bij het begin van dit geschiedenisboek aangeland! Keigaaaaffffhhh!!! Kheb net ff mn vrouw geslagen hierover en ze heb me bedankt. Nog 6x!!!

De Pion 3 – VRIJ 8-0
1.-8. Kanjert! – N/O 1-0

P.S. Agge op de New Kids De Pion 3 nieuwsbrief geabonneerd wil worre, kundem dan ook ff tiepen veur ons, da zou net zijn.

Geef een reactie