Mission accomplished

Zoals te doen gebruikelijk doet De Pion in de NBSB beker mee, maar dan alleen de eerste ronde! In voorgaande jaren is dat goed gelukt en zo ook afgelopen donderdagavond.
Tegen het sterke Waalwijk moesten (in bordvolgorde) Erik-Jan Colijn, Ton van der Werf, Erik van Elven en Ivo Kok aantreden.
Erik-Jan trapte net na rust (het was tenslotte 2 x 45 minuten) in het simpel truukje. De oppeppende worden van de coach hebben hem er kennelijk niet scherper op gemaakt. Met een tweetal pionnen achter was het niet veel later over en uit.
De partij van Ton was de hele tijd in evenwicht en het leek een gelijk spelletje te gaan worden, echter floot de scheidsrechter vroegtijdig af en kende het punt toe aan de tegenpartij.
Op het derde bord stond Erik van Elven de klappen op te vangen. Heel wat ballen kon hij keepen, maar het laatste schot was niet meer te houden.
Ivo deed, wat hij de eerste twee wedstrijden in de externe ook al deed. Een snelle aanval en een snelle winst.
Een 3-1 verlies en uitschakeling in de beker.