Meesterklasse

Zondag is er een delegatie van De Pion naar de slotronde van de Meesterklasse geweest. Erik was verantwoordelijk voor de live partijen, Ger was twee dagen chauffeur naar Rosmalen en Ad en ik hebben foto’s gemaakt. Verder hebben we vooral genetwerkt om deelnemers aan het LBV Chess Tournament te krijgen. De foto’s van gisteren staan op mijn eigen Flickr site. Vorige week had ik per ongeluk foto’s van een voetbalwedstrijd op de Flickr site van De Pion gezet. Die heb ik maar verplaatst.

Geef een reactie

Meesterklasse

Vandaag is de laatste dag van de Meesterklasse Jeugd. The A-Team heeft twee keer verloren maar handhaaft zich in de Meesterklasse en dat alleen al is een prima resultaat. De C-tjes speelden vanmorgen gelijk en wonnen vanmiddag. Ze zijn hiermee derde van Nederland geworden! Een historische dag voor De Pion! Van harte gefeliciteerd Robin, Alik, Koen en Noud! Fantastisch gedaan! Dit moet in de krant!

Zie de eindstand.

Geef een reactie

Meesterklasse

Ons jeugdteam speelt mee in de Meesterklasse, de hoogste klasse van Nederland. Alle wedstrijden worden op zaterdagen in Baarn gespeeld. Vandaag werd verloren van HMC met 3-1 en gewonnen van Haren met 3-1. Een uitgebreider verslag zal nog wel volgen van een van de spelers of van teamcaptain Peter Kuijpers.

Geef een reactie