Maandelijkse training door Dolf Meijer

Dit jaar is het de Stichting Schaakonderwijs Roosendaal opnieuw gelukt om een toptrainer naar Roosendaal te halen om acht cursusavonden te verzorgen voor de leden van onze vereniging.
Dit jaar is dat Dolf Meijer. Dolf speelt bij R.S.R. Ivoren Toren in Rotterdam en heeft een KNSB rating van 2185. Hij is een gediplomeerd Schaaktrainer C. Dit betekent dat hij bekend is met de Stappenmethode die door onze jeugdtrainers wordt gebruikt. Zijn trainingen zullen dan ook een aanvulling vormen op de deze succesvolle trainingsmethode.
De trainingsavonden zijn dit seizoen op woensdagavond op het Jan Tinbergen College. De data zijn: 16 oktober, 15 november, 20 december, 7 februari, 7 maart, 28 maart, 25 april en 16 mei. De jeugd wordt van 18.00 uur tot en met 19.30 uur getraind, waarna de senioren van 19.45 uur tot en met 22.15 uur onder handen genomen worden. De eigen bijdrage is 30 euro voor een jeugdlid en 50 euro voor een senior lid.
Leden die geïnteresseerd zijn, kunnen zich opgeven door vóór 8 oktober een mailtje te sturen naar Frans Peeters: frans@depion.nl

Geef een reactie