Leuk, leuker, leukst, het NK Rapid jeugd!

Op zaterdag 27 november wordt weer één van de leukste kampioenschappen van Nederland georganiseerd; het Open NK Rapid voor de jeugd.
Al jarenlang is dit kampioenschap één groot schaakfestijn. Naast het feit dat er gestreden kan worden om maar liefst 14 nationale titels (!) is het ook een heel gezellig toernooi. Zo gezellig dat de deelnemers graag terug willen blijven komen. Speciaal voor hen is dan ook vorig jaar voor het eerst de onder 25 jaar categorie in het leven geroepen.
Het toernooi wordt al weer voor de 16e maal gehouden. En zoals altijd zijn we weer te gast op de Technische Universiteit in Eindhoven. Het auditorium is een prachtige ruimte waar volop plaats is om te schaken.
Het is een rapid toernooi, je hoeft dus niet te noteren, waarin je 9 partijtjes speelt van 20 minuten per persoon. Verlies je een keer een potje dan heb je nog genoeg kansen om dit in de volgende ronden weer goed te maken.
Het toernooi kent vele bekende winnaars. Sipke Ernst, Jan Smeets, Erik van de Doel, Robin Swinkels, Daniel Stellwagen en Bianca Muhren zijn in het verleden NK Rapid kampioen geweest. En misschien kun jij je zaterdag 27 november wel in dit rijtje scharen…
Aanmelden voor deze happening kan via de website http://www.nbsb.nl/NKrapid2010.php
Graag zie ik jullie allemaal terug op zaterdag 27 november
ps. en natuurlijk maak ik een mooie actie foto van je!

Geef een reactie