LBV Jeugdtoernooi


Het LBV Jeugdtoernooi zit er weer op! In de AB, de C en E hebben we een Zwitsers toernooi gespeeld. de uitslagen:
AB
C
D
E
Meisjes

Frans en Ad hebben weer wat foto’s gemaakt die in het Flickr Album van De Pion staan. In totaal hebben er 82 kinderen meegedaan in vijf categorie├źn. Voor de meisjes was er namelijk een aparte categorie.

In de AB, de D en de E hebben we Zwitsers gespeeld met behulp van SwissMaster. In de C en bij de meisjes hebben we een halve competitie gespeeld en daar zijn de standen bijgehouden met behulp van SwissManager.
Nieuw in enkele categorie├źn was dat er bij de publicatie gebruik gemaakt werd van de digitale borden in de lokalen. De uitslagen, standen en indelingen konden op deze manier snel gemaakt en gepubliceerd worden.
Als de spelers klaar waren, mochten ze spelletjes spelen in het computerlokaal en dat viel ook in goede aarde. Bij de prijsuitreiking hadden we weer tal van kleine prijsjes die we konden verloten.
Het toernooi in de AB is gewonnen door Cees IJzermans. Hij verdiende 60 euro met zijn overwinning. In de E categorie won onze eigen Bart van der Kar en bij de meisjes was Maro Tikranian de beste

Geef een reactie

LBV Jeugdtoernooi

Op maandag 5 juni 2006(2e Pinksterdag) word ons eigen LBV Jeugdtoernooi in het JTC aan de Bovendonk gespeeld. Inschrijven doe je hiervoor via het toernooilogo op onze startpagina of via deze link. Daarna via de tab “Inschrijven”.

Ook staan er onder toernooien weer diverse toernooien waarvoor je je kunt aanmelden.

Geef een reactie

LBV Jeugdtoernooi

De inschrijving voor het LBV Jeugdtoernooi op 16 mei (Tweede Pinksterdag) is geopend. Klik op de banner aan de rechterkant van dit scherm om in te schrijven.

Geef een reactie