Kroegenlopers goed bezig in Vlissingen

Zaterdag 1 april hebben Paul Kuijpers, Henk Wennekes, Marcel Huijser en Erik van Elven deelgenomen aan het 11e kroegentochttoernooi georganiseerd door SK Souburg.

Zoals het Pionezen betaamt reisden wij 1e klasse NS. Na in de trein een teamnaam bedacht te hebben (‘Small Bill’s’ met opblaasbokshandschoenen die Marcel geregeld had) en nadat we een frisse wandeling gemaakt hadden door het pitoreske Vlissingen kwamen we aan bij het eerste café.

Wat er daarna gebeurde zal nooit in de archieven terecht komen. Enkele steekwoorden van de dag zijn: gezelligheid, bier, schaken, bier, bier, gezelligheid, lopen, shoarma, bier, schaken en gezelligheid. Wat overbleef was een 3e plaats (achter de belgen en souburg). Er had misschien meer in gezeten maar ach, who cares. We zijn weer 4 flessen La Chouffe rijker!

Een enigszins problematische terugreis later (we misten de trein op een paar minuten na, hierdoor hadden we wel tijd om de plaatselijke snack-wand leeg te trekken) kwamen we weer in stijl aan in Roosendaal.

De eindstand:
Eindstand na 9 ronden:
1. Poissons d’avril 29,0 punten,
2. Wij gaan voor de dubbel 27,5,
3. The small bills 26,5,
4. De “Penning”meesters 21,5,
5. Lekker belangrijk 20,0,
6. De mannen op de rand van een zenuwinzinking 18,0,
7. Queen and the knights 16,5,
8. The Cheese boys 11,0,
9. De Nijntjes 7,0.
Op de website van SK Souburg staat een meer inhoudelijk verslag.

Geef een reactie