Jos tegen WIM

Dat zat er natuurlijk dik in. Vanmorgen kwam de buurvrouw klagen dat we te lang door hadden gepraat vannacht. Of we het vanavond wat rustiger aan willen doen. Dat jong in die buggie die ze bij zich had heeft de hele vorige week lopen blèren maar daar heb ik toch ook niks van gezegd.
Ton en Ad hadden de afwas al gedaan toen Dian en ik opstonden en we konden zo aan ons English breakfast. Er waren een paar langslapers maar over het algemeen was iedereen redelijk op tijd uit zijn bedje. Daarna was het voorbereiden en schaken. Het lijkt me maar gek om te zien: je bent op vakantie en voor de tent zit een hele groep met een laptop voor zijn neus. Ik heb ze geteld en we blijken negen laptops bij ons te hebben. Ad en ik winnen ruim want samen hebben we er zes bij ons.
Grote zus Rian kwam om een uurtje of één ook aan. Zij zal tot en met donderdag blijven om Dian bij te staan met het koken. Rian, Dian, Henk, Martijn en ik hebben een heerlijke wandeling over het strand naar Zoutelande gemaakt. Ik was mijn petje vergeten en nu zitten de vellen weer op mijn kop. Erik en Ton zijn verdwaald met de fiets en die kwamen heel laat terug. Ad was lekker gaan wielrennen en de rest bleef op de camping om te schaken en te dollen.
Het was rijst met prut. Je kon kiezen uit groene prut of rode prut. Het toetje heb ik vandaag overgeslagen want ik neem alleen op zaterdag een toetje, in theorie dan.
Dan nog even een vraag voor de luisteraars: wie komt er morgen naar Vlissingen? Wat blijkt: de notatieveleltjes gaan opraken hier en ik heb beloofd dat we ze uit de brand helpen met notatievelletjes van De Pion. Die liggen in de kast in Hotel Merks. Wie kan die meebrengen? Even een belletje naar 06-53730502 of een mailtje.

Geef een reactie