HZ Toernooi

Als je nog mee wil doen aan het HZ Toernooi moet je snel zijn! Er zijn nog 13 plaatsen beschikbaar volgens de website. Er staan inmiddels weer 11 grootmeesters en ruim 50 titelhouders op de deelnemerslijst. Van De Pion tel ik 13 deelnemers. Bij de organisatie zijn er zoals gebruikelijk veel Pionezen betrokken bij dit prachtige zomertoernooi.
Op vrijdag 29 juli zal er voorafgaand aan het jubileumtoernooi een presentatie gehouden worden in het stadhuis van Vlissingen. Oud-Nederlands kampioen Jan Smeets zal zijn belevenissen op het schaakbord met veel plezier aan u tonen. Aangezien het de 15e editie van het HZ-toernooi is, heeft de gemeente Vlissingen een mooie zaal ter beschikking gesteld. Om 19.30 uur is de zaal open en om 20.00 uur zal de presentatie beginnen onder het genot van een hapje en een drankje. De toegang is gratis. U bent van harte welkom bij deze bijeenkomst. En ook andere ge├»nteresseerden die u kent zijn van harte welkom. Als u zin heeft om op deze avond aanwezig te zijn, moet u dat wel even doorgeven aan Roeland Alders via roelandalders@hetnet.nl.

Geef een reactie

HZ Toernooi

Het Hogeschool Zeeland Toernooi zit er op. De resultaten van de 18 Pionezen vind je hier. Achter de rating vind je of het een Fide-rating of KNSB-rating betreft. Verder staan de titels van de tegenstanders vermeld en de nationaliteit. Onderaan je scherm vind je de namen van de spelers en door op een naam te klikken of op de pijltjes te klikken, kun je bladeren. Bij drie Fide-tegenstanders heb je al een Fide-resultaat. Wij blijven nog een weekje op de camping. De foto’s van het schaakkamp vind je in het fotoarchief.

Geef een reactie