HZ Toernooi zaterdag

Gisteren was er een remiseclaim van Jos Swinkels tegen Matthieu Freeke. Het was potremise maar Matthieu speelde vrolijk verder maar Ad en ik stonden er bovenop uiteraard. Het was ook wel heel zuur voor Matthieu want hij was nog in de race voor een IM-norm. Hij voldeed al aan alle voorwaarden behalve de TPR en dat gaat nu uiteraard mis.
We zijn op tijd naar bed gegaan want vanmorgen moesten de kleine tentjes al weer opgebroken worden. Jos en Bart gaan ook weer terug naar Roosendaal zodat Dian en ik morgen welgeteld één dag vakantie hebben. Morgenavond vertrekken wij dan ook, Bart moet trouwens maandag zijn collegekaart verplicht op komen halen, dus hij moest in ieder geval naar huis.
Samen met Erik heb ik even gekeken wie er nog een norm kunnen halen en dat is best leuk werk. Met de nieuwe SwissMaster is het een eitje. Straks gaan we alle uitslagen nog invoeren van de laatste ronde zodat we daar mooie html van kunnen maken.
Eric van Loon zou tegen een Spanjaard moeten maar die is helaas niet op komen dagen. Volgens zijn maatjes was er gisteren een big party geweest en maybe he will come in the second car but we are not sure …
Eric, Carlo, Erik-Jan en Ngo Hin kunnen nu al zeggen dat ze een leuk toernooi gespeeld hebben. Eric zal behoorlijk wat ratingpunten sprokkelen, zowel voor de KNSB als voor de Fide. Alle resultaten zijn straks te bekijken en dan kan iedereen zelf oordelen.

Geef een reactie