HZ Toernooi dag 6

Ik heb wat nieuwe foto’s geplaatst. Bijvoorbeeld van gistermiddag op het strand. Let vooral eens op hoe Henk zijn zakdoek bewaart op het strand, interessante manier. Martijn mag twee biertjes per dag en hij moet op tijd naar bed. Over Sambuca en de Playboy heeft Elly geen richtlijnen gegeven, dus dat zal wel OK zijn. De Kokjes moesten vanmorgen al vroeg weg want vandaag gaan de hechtingen bij Ivo er uit. en oh ja, Bart is jarig, echt een van zijn favoriete dagen van het jaar. Dian is met de auto van Herman samen met Rian en Elf om boodschappen geweest. Het was weer 150 euro bij de Liddle en de mensen kijken hun ogen uit als ze Van Elven met twee stampvolle karren zien rijden.

Ad zou met Johan gaan fietsen maar Bo was niet erg vroeg uit de veren, dus dat liep een beetje uit. Een flinke groep ging naar het strand om nog wat bij te bruinen. Ik vind mezelf erg bruin, vooral mijn buik. Anderen beweren dat het verbrand is maar ik ben het daar niet mee eens: het is bruin. Mijn broer Kees die in Domburg woont kwam ook even langs en sergeant Huizer was ook op bezoek. Laatstgenoemde bracht een strandschaakset mee en we hebben op het strand met die lekker grote stukken geschaakt.

Toen we terug waren op de camping heeft Bo laten zien hoe je American football speelt. Dat hebben we gefilmd en dat komt nog wel een keertje online. Vanavond komen Dian en Rian op hun paasbest naar de speelzaal. Ze willen concurreren met de toernooi Miss. Eens kijken of dat gaat lukken …

Geef een reactie