HZ Toernooi dag 1

Nou we zijn van start met het HZ Toernooi. Vanmiddag hebben we onze vier kampeerplaatsen ingericht. Het was even schrikken toen Ivo op de camping aankwam. Hij is op de laatste dag van zijn vakantie ie Ierland onderuit gegaan met zijn fiets op een grindpad. Hij is op zijn handen en gezicht over het grindpad gegaan: gezicht kapot, handen kapot, tand eruit. Hij is in Ierland naar een ziekenhuis gebracht, zijn lip is gehecht en de tand is teruggeplaatst. Oef. Maar momenteel zit hij wel tegenover een prachtig mooi meisje uit Columbia te schaken. Ze is WIM.
Verder ben ik aangenaam verrast door Victor. Zowaar op de eerste dag gaat hij meteen al afwassen! Hij heeft nu al vaker afgewassen dan vorig jaar tijdens de hele week. Erik-Jan sloeg naar een wesp maar daar kreeg hij spijt van. De wesp beet hem venijnig in zijn corpulente bil en daar moest nurse Dian even naar kijken met Prikweg en zo.
Ton zit op een live bord tegen een Braziliaanse grootmeester en een aantal van ons heeft ook leuke tegenstanders. Houd de toernooipagina in de gaten zou ik zeggen.

Geef een reactie