Hoogeveen Schaaktoernooi 7

Er werd gisteren weer volop ‘gescanned’. We hebben hier een metaal detector liggen zoals ze die ook bij de bewaking gebruiken. Bij binnenkomst in de speelzaal, of bij terugkomst na bijvoorbeeld een toilet bezoek, worden de spelers willekeurig gescand. Toezien op ‘fair play’ is belangrijk!

Ook dit jaar weer veel foto’s op de website en daar gaat veel werk inzitten. Frans en ondergetekende schieten een hoop plaatjes en Frans zorgt ervoor, met behulp van ‘Lightroom’, dat deze allemaal weer netjes op de Flickr site terechtkomen.

Voor het begin van de 7e ronde bij de Amateurs middaggroep was er het Rad van Fortuin. Ieder jaar krijgen we van ChessBase een groot aantal DVD’s om uit te delen. Om er een mooie verloting van de maken gebruiken we dit jaar de random generator vanĀ pickerwheel.com. Vol spanning kijkt een ieder dan naar het grote scherm om te zien welk bordnummer geselecteerd wordt!

Gisterenavond heerlijk aan de jachtschotel. Het is hier echt herfstweer – met behoorlijk wat regen – dus dan smaakt zo’n overheerlijke schotel nog beter. Wel een beetje aan de hete kant dus er moest flink geblazen worden.

Dian en Erik maakten gisterenmorgen, net als vandaag overigens, weer een flinke wandeling. Op de camping konden zij, in het kader van de aankomende Halloween, de pompoenen en de vogelverschrikker bewonderen.

Na aankomst in ons huisje konden we nog de 2e helft van Brighton – Ajax volgen. Ik zwijg er maar over…. het was niet om aan te zien.

Geef een reactie