Het einde nadert

Het einde komt steeds dichter bij. Na de partijen tegen Mees van Osch (2001) en Maurice Manoch (1951) van respectievelijk gisteren en vandaag zijn er nog maar 3 ronde’s te spelen. In dit verslagje de partijen van mij tegen Mees en Maurice, waar in totaal ‘slechts’ een half puntje behaald werd. Zie hieronder de partijen!

Allereerst de partij tegen Mees van Osch met commentaar van ondergetekende:

En dan ook nog het spectakelstuk tegen Maurice Manoch:

Morgen trek ik ten strijde tegen Robin van Ee (1885). Ik kan jullie garanderen dat goed uit de opening komen dit keer géén probleem gaat worden. Ook wil ik jullie de link met mijn interview aan Chescool TV niet ontzeggen, dus bij deze: 

http://www.schaakschool.nl/chesstube/musicvideo.php?vid=772e73407

 

 

Geef een reactie