GM Erik van den Doel Brabants Kampioen

GM Erik van den Doel is op basis van WP kampioen van de Noord-Brabantse Schaakbond 2010 geworden. Zijn naam wordt gegraveerd op de stokoude bokaal die bij dit kampioenschap hoort. Hij werd gedeeld eerste met FM Jasper Broekmeulen en IM David Miedema. Alle drie wonnen ze vier keer en speelden ze twee keer remise. HMC ten top dus.

De open B-Groep werd gewonnen door Sander Boogaard en Cees IJzermans met 5 uit 6. In de open C-Groep werd Mathijs Verbeek ongedeeld eerste met 5 uit 6.

De organisatie is erg tevreden met het verloop van het toernooi. Volgend jaar hopen wij veel spelers weer terug te zien in het laatste weekend van augustus.

Alle uitslagen, foto’s en partijen zijn terug te vinden op de toernooisite: www.pknbsb.org.

Bij de uitslagen van de A-Groep staan ook de foto’s van de deelnemers. Morgen wordt dat ook zo aangepast bij de B- en C-Groep. Het is nogal veel werk zie je … Ook de rest van de partijen komt binnenkort. Walter gaat er nog mee aan de slag.

Het was een erg geslaagd weekend vinden en we hebben nu al zin in het kampioenschap van volgend jaar. Maar eerst moet er nog veel opgeruimd worden op het JTC. Maandagmorgen om 09:00 uur ben je welkom!

Geef een reactie