Formulieren inleveren of info doorgeven aub

Het volgend seizoen spelen we met drie teams extern …

Grapje natuurlijk! Maar dat is wel de uitkomst als we alle vragenlijsten gaan inventariseren die retour gekomen zijn. Echt een dringend verzoek van het bestuur om zo snel mogelijk aan te geven wat je plannen en wensen voor het volgende seizoen zijn. Download de vragenlijst, vul hem in en lever die in bij Ger of Ad. Je kunt de info ook mailen aan ger@depion.nl.

Eenzelfde verzoek geldt voor de feestavond van vrijdag 9 juli. Om kwart over zes is het “Dinner without …” We hebben helaas geen bekende Nederlander kunnen vinden die met ons samen wil eten, maar dat zal Jos niet weerhouden om er weer iets heel lekkers van te maken. Om acht uur begint dan de de Belgische quiz. En ook zullen de kampioensteams uiteraard die avond op traditionele wijze gehuldigd worden. Download de flyer en lever die in of geef de benodigde info door aan frans@depion.nl.

Tenslotte wil ik nog wijzen op de fantastische afsluiting van het seizoen bij de jeugd. Op vrijdag 2 juli kunnen alle jeugdleden onbeperkt frietjes met snacks komen eten op het Jan Tinbergen College. Om half acht zullen we dan de diploma’s en de bekers uitreiken. Maar ook voor deze gelegenheid geldt: geef je op! Lees de info over de afsluitende feestavond van de jeugd en geef door met hoeveel personen je aanwezig wil zijn.

Geef een reactie