Feestavond De Pion

Ook dit jaar weer een aantal feestelijkheden aan het einde van het seizoen. Op vrijdag 31 mei komt de ”Bollebuiken” langs bij de jeugd. Dat wordt dus weer smikkelen en smullen! De feestavond voor de senioren vindt plaats op vrijdag 21 juni. Dit keer geen simultaan maar, uiteraard op verzoek van ondergetekende, de altijd supergezellige ‘Belgische team quiz’ Tijdens deze feestavond wordt natuurlijk ook het team van De Pion 4 op een heerlijke beker chocolade melk getrakteerd. Het seizoen wordt tenslotte afgesloten op vrijdag 28 juni met het Open Roosendaals Snelschaak Kampioenschap.

Geef een reactie

Feestavond De Pion

Aanstaande vrijdag 29 juni is er onze jaarlijkse feestavond van De Pion. Voor de jeugdspelers wordt er een afsluitende training verzorgd en voor de senioren is er een quiz. De trainingen worden verzorgd door Poulien Knipscheer voor Stap 1 en 2 en door Dolf Meijer voor Stap 3 en hoger. Er zijn geen kosten aan verbonden voor de jeugdleden. Sterker nog, bij de trainingen krijgen alle jeugdleden wat te drinken, kun je rekenen op een of meerdere prijsjes en alle deelnemers krijgen op het eind een heerlijk ijsje!
Tussendoor is er ook nog de mogelijkheid mee te eten met alle clubgenoten. Voor 20 euro kun je meedoen met het driegangen diner om 18:15 uur. Het gehele programma ziet er dan als volgt uit:
17:15-18:00 uur: extra training Stap 1 en 2 door Poulien Knipscheer
18:15 uur: diner
19:30-20:30 uur: training Stap 3 en hoger door Dolf Meijer
21:00 uur: Belgische Team Quiz
Het is echt ontzettend leuk om met de trainingen mee te doen! Het speelt zich allemaal af in Hotel Merks. Wil je meedoen met een training en/of met het diner: stuur meteen een mailtje naar frans@depion.nl.

Geef een reactie