En we zijn vertrokken

Ik ben welliswaar 3 rondes te laat, maar ook ik heb vandaag mijn eerste punt gepakt. Gisteren was ik zo gefrustreerd dat ik jullie niet heb kunnen verblijden met een verslagje, bij deze alsnog. Zowel de dramatische partij van maandag tegen Bart von Meijenfeldt (2154) als de partij tegen onze Zeeuwse vriend Maxim le Clercq (1846) zijn beiden in dit verslagje verwerkt.

 

Alleerst de pot tegen Bart:

En dan ook nog mijn eerste winstpartij in Haarlem:

Dan rest mij verder nog te vertellen dat Arlette van Weersel ook nog langs is gekomen, evenals oud-lid Yochanan Afek. Met allebei heb ik ook nog even een praatje gemaakt. Ook heb ik nog een interview gegeven aan Chescool TV, de lokale nieuwszender. Morgen moet er met wit worden aangetreden tegen Mees van Osch (2001). Als iemand nog een leuke voorbereiding heeft hoor ik het graag!

Geef een reactie