Drie emmertjes water halen

de meisjes op de klompen… Ja het was vandaag pompen of verzuipen. De regen zorgde ervoor dat de voortent weer vol water kwam te staan. Frans werd erop uit gestuurd om zand te halen zodat we dijken konden gaan bouwen.
En het begon vandaag niet eens zo slecht. Erik was al vroeg op gestaan en gaan fietsen op zijn prachtige bike. Maar wat later op de dag trok de hemel dicht en begon het stevig te regenen.
Met als gevolg dat vanmiddag de voortent aardig blank kwam te staan. Dankzij het snel aangevoerde zand en het lumineuze idee van Stefan C om een trekker uit het toilet gebouw te halen om zo het water weg te kunnen vegen hielden we de zaak toch nog droog.
Alleen jammer dat de kinderen morgen niet meer in de zandbak kunnen spelen…
Stefan K speelt vandaag tegen Joey Grochal. Toen de loting gisteren laat bekend werd was een ieder het er over eens dat dit een mooie partij kon gaan worden. Natuurlijk moet Stefan wel even laten zien dat hij de beste is!
Johan en Bas hebben aardig wat verassende soorten bier meegenomen. Van een groot aantal kende ik niet eens het bestaan. Maar wel lekker..
Enfin, het was vandaag verder nog een poker, analyse, koffie omgooi dag (met dank aan de voorzitter) dus we hebben ons weer goed vermaakt.
En dan het eten. De keukens draaiden weer op volle kracht en zo konden we genieten van aardappeltjes, boontjes met spek, heerlijke vis en natuurlijk weer die super lekkere seizoenvla! O, ja de ijs is nu op.

Geef een reactie