De thuisblijvers deel 2

Natuurlijk waren er ook deze week weer een paar pionezen die niet op het Walcherse vertoeven, maar wel zin hadden om een potje te schuiven. Waren er vorige week vrijdag nog vier spelers die de strijd met elkaar aangingen, deze week bleef de teller al bij drie steken. Jim was tussen de werkzaamheden in Siberië weer even in Roosendaal en beide Patricken hadden ook de weg naar het hotel gevonden.

Er zijn een aantal partijen gespeeld, waarbij de winnaar bleef zitten. We zijn dan wel geen a-spelers, maar voor het geval dat, werd afgesproken dat bij remise de zwartspeler bleef zitten.

De eerste partij was meteen Patrick tegen Patrick, deze partij werd 1-0. Ook de volgende partijen won Patrick. De negende partij werd weer tussen Patrick en Patrick gespeeld en nu won de andere Patrick een partij. De eertse partij deze avond tussen Patrick en Jim werd 1-0, waarna de laatste partij gespeeld werd. Jim wist ook deze laatste partij te winnen. De uitslag werd daarmee als volgt:

Patrick – 7

Jim – 2

 Patrick – 1

 

Ik zie dat Hans Ravestein inmiddels 2,5 punt behaald heeft in Zeeland, en daarmee flink is gestegen in het klassement sinds mijn bezoek woensdag. Helaas zie ik wel dat er een pionees op het onderste bord gaat uitkomen, succes morgen, het zal toch niet gebeuren dat je echt geen enkel punt weet te behalen.

Geef een reactie