De Pion een WIM rijker!!!

Vandaag is Arlette van Weersel (24 jaar) lid geworden van De Pion. Arlette is een Internationaal Meester (WIM). Met een schaakrating van 2207 behoort zij tot de tien sterkste schaakvrouwen van Nederland! Nadat Arlette in 2008 aan de Johan Cruyff University is afgestudeerd in het sportmanagement heeft zij afgelopen jaar in Londen een mastertitel in het sportmanagement gehaald. Enneā€¦. nu is ze bij ons!

Arlette heeft besloten zich het komende jaar voornamelijk bezig te houden met schaken en daarbij ziet zij De Pion als haar thuishonk. Als ervaren schaaktrainster zal Arlette bovendien betrokken worden bij de jeugdtrainingen van De Pion. Vele van u hebben haar tijdens de feestavond van De Pion op 26 juni jongstleden al aan het werk kunnen zien. Het valt niet te ontkennen dat dat een regelrechte happening was!

Arlette zal op de momenten dat haar schaakagenda dat toestaat, haar neus op vrijdagavond regelmatig laten zien in hotel Merks. Uiteraard om een partij te spelen! Daarnaast is Arlette eveneens beschikbaar als invalster voor de externe competitie.

Geef een reactie