De Pion, een mensenleven lang!

De grote dag is aangebroken. Vandaag (vrijdag 26 juni 2009) is het weer tijd voor de jaarlijkse feestavond van De Pion. Dit keer geen quiz met de in Roosendaal wereldberoemde quizmaster Ab Druijns, maar een ongekend schaakfestijn dat zijn weerga niet zal kennen.

Een schaakfestijn met twee exclusieve schaakclinics gegeven door Pauline van Nies (2126), WIM Arlette van Weersel (2219), WIM Marlies Bensdorp (2317) en FM Petra Schuurman (2338), een causerie met anekdotes van GM Dimitri Reinderman (2564) en als topevent een schaaksimultaan met GM Zhaoqin Peng (2412) en GM Dimitri Reinderman (2564). Deze sterren aan het schaakfirmament behoren, ieder in hun eigen discipline, tot de absolute top van Nederland.

Het is een hele eer hen in Roosendaal te mogen ontvangen én aan het werk te zien. Van ondergeschikt belang daarbij is dat hun komst financieel mogelijk gemaakt is door de gezamenlijke kracht van ADF en LBV. Niettemin mag dat ook wel eens gezegd worden. Vanaf 17.00 tot 02.00 uur is het allemaal te doen in Hotel Merks, waar onze zeer gewaarde Nel en Jos de scepter zwaaien. Zorg dat u stipt op tijd aanwezig bent voor de activiteit waarvoor u zich opgegeven heeft. Merks zal naar verwachting uit zijn voegen barsten. In het jaar waarin De Pion maar liefst 80 jaar bestaat en bruist en bloeit als nooit tevoren is het tijd voor het feest der feesten. De Pion, een mensenleven lang!

Geef een reactie