De Pion 2 redt het niet tegen Spijkenisse (2.5-5.5)

Zoals al op de site stond, heeft de Pion 2 het vandaag niet gered tegen Spijkenisse. Na het zien van de opstelling van Spijkenisse wist ik al dat het moeilijk zou worden ; desondanks was er nog even hoop (en stress) toen Jos zijn tegenstander in tijdnood een toren wist te ontfutselen.

De 2.5 – 5.5 dekt de uitslag dan ook niet helemaal, er was toch nog een minimaal kansje op de 4 – 4 als bepaalde mensen in tijdnood geen stukken cadeau doen (zoals ondergetekende). Desondanks kunnen we toch op een mooi seizoen terugkijken. We hebben van onze directe concurrenten,  respectievelijk Messemaker en Oegstgeest, verdienstelijk gewonnen. Daarmee hebben we bewezen dat een jeugdig team wel degelijk potentie heeft, wat onder andere ook blijkt uit het feit dat de meeste mensen wel wat ratingpuntjes mee hebben weten te sprokkelen. Daarbij moet ik vooral Ivo en Bart noemen die ruim gestegen zijn. Ook ben ik als Kap’tein erg te spreken over de motivatie van de spelers; dit blijkt wel uit het feit dat (vrijwel) iedereen 8 rondes heeft meegespeeld. Dat Peter Dankers dit keer niet heeft gedaan heeft met zijn gezondheidsproblemen te maken, noemenswaardig is wel het feit dat hij ondanks dit alles tegen DSC Delft 2 met een speciale stoel aantrad. Een woordje van dank is er uiteraard ook voor de invallers. Ondanks het feit dat de spelers bijna altijd beschikbaar waren, hebben we hier af en toe toch gebruik van moeten maken.

Allereerst wil ik Carlo vermelden. Ik heb hem donderdagavond laat moeten bereiken en toen moest hij nog snel een babysitter regelen. Zijn ervaring heeft hem wel geholpen tegen Tony Zhang waar hij netjes een halfje tegen scoorde. Helaas heeft het niet mogen baten! Daarnaast als ik naar de andere rondes kijk was er nog René, die ik ook kort voor de externe moest inschakelen maar ook hij was meer dan bereid om mee te doen. Een andere unieke situatie deed zich voor toen Charles als teamkapitein van het 1e met het 2e mee moest spelen. Geen zorgen Charles, zal niet nog een keer gebeuren! Ik kijk dan, ondanks het pijnlijke gevoel dat er toch misschien iets meer inzat, terug op een geslaagd seizoen en hoe kunnen we dit anders afsluiten dan met een spetterende verslag: hiervoor zal onze sterreporter en rasentertainer Bo zorgen. Mannêh, houdoe en bedankt!

Geef een reactie