De ADF in de US of A part 2

Gisteren (ja ik leef nu in Amerikaanse tijd) aangekomen om 20.30 in St. Louis. Na een taxi rit van ongeveer 30 minuten, waarbij de vriendelijke cab driver mij alles vertelde over St. Louis, kwam ik aan in het Chase Park Plaza hotel. Volgens mijn chauffeur het oudste hotel van de stad. Het mag dan oud zijn maar het is een mooi hotel en ik heb een ruime kamer! Met een gigantische flatscreen in de zitkamer en een loei van een tv op de slaapkamer. De receptionist droeg een oranje stropdas en vertelde mij dat hij een grote fan van Sneijder en Robben was. En natuurlijk was Nederland verdiend in de finale gekomen want ze speelden ‘very good’. Vanmorgen om 9.00 uur naar de St. Louis chess club gegaan. Ze zitten in een oud maar mooi opgeknapt gebouw op loopafstand van het hotel. Samen met Travis de borden geinstalleerd en de computers aangesloten. Alles werkt en morgen ronden we de zaak af. Er werken behoorlijk wat mensen daar op de Chess Club. Ik heb de vandaag, bijna allemaal, een hand gegeven. Ook Ben heb ik zien lopen. Hij schrijf veel stukjes op hun site: http://saintlouischessclub.org.
Morgen meer…

Geef een reactie