Booooodschappen

Het was vandaag weer boodschappendag. Dian, Rian, Victor en Herman trokken er op uit om eten te gaan halen voor de hongerige bende. Johan en Bas waren gisteren terug gereden naar Roosendaal en kwamen vanmiddag terug op de camping met een nieuwe voorraad bier.
Het was ook uitslapen geblazen vanmorgen. Iedere dag tot half drie opblijven eiste zijn tol. Pas rond een uur of tien waren de eersten wakker.
Het was geen strandweer vandaag dus werd er maar een tafeltennis toernooitje gehouden. En natuurlijk werd er ook weer gemunichhaused (of hoe dat geweldige spel ook mag heten)
Het plakwerk van Frans had niet zo goed geholpen. Vanmorgen stond de achterband van Erik weer leeg. Dan toch maar even langs de fietsenmaker om een nieuwe binnen en buitenband te halen. Er ligt dan nu ook een echte Schwalbe op de bike van Erik.
Tante Rian is weer naar huis toe. Zij gaat straks nog vakantie houden in Hongarije.
Vanavond werd er natuurlijk weer heel goed gegeten. Lekkere kip met rijst en heerlijke saus met ananas. Ook de salades waren weer geweldig.
Maar de hit van de dag, met stip op 1, was natuurlijk weer die overheerlijke seizoenvla. Een paar afvalligen konden echter niet overtuigd worden en namen natuurlijk weer ijsā€¦

Geef een reactie