Boekje voor de senioren klaar

Het infoboekje voor de senioren is klaar en dat kan morgen en zaterdag worden meegegeven met de leden. Probleem is alleen dat ik het niet kan ophalen. De hele familie Peeters zal morgen afwezig zijn op de club (Marloes mag haar bachelor diploma ophalen op de TU/e). Ik zoek dus iemand die de infoboekjes kan ophalen bij Copy Company. Ik zal zorgen dat de etiketten bij Merks gereed liggen zodat die (netjes) op de boekjes geplakt kunnen worden.
Ook de notatieformulieren die we hebben laten drukken zijn klaar en die kunnen zaterdag bij de externe ook ingezet worden. Die liggen ook gereed bij Copy Company en kunnen in één keer worden meegenomen.
Zoals afgesproken zorgt de teamcaptain van elk extern team voor een verslagje op de website. Hij hoeft dat niet zelf te doen, maar hij heeft wel de verantwoordelijkheid dat het gebeurt. Ik zou iemand aanwijzen! Het is de bedoeling dat de verslaggever de doorslag krijgt van de partijen van zijn teamgenoten zodat hij daar eventueel nog eens op terug kan vallen.
Misschien is het voor bepaalde personen handig het Excel werkblad te hebben met de database van onze vereniging. Je hebt dan alle informatie bij elkaar en je hoeft niet in te loggen op de website om die te vinden. Als je de gegevens van de leden in Excel wil hebben, dan moet je me even een mailtje sturen. Het is wel de bedoeling dat je discreet omgaat met de informatie en de informatie mag dus niet doorgegeven worden aan personen die geen lid zijn van onze vereniging.
Wie ziet er kans de spulletjes op te halen bij Copy Company en ze naar Merks te brengen? Laat het even weten op datzelfde mailadres.

Geef een reactie