Bitterballentoernooi

Je kunt je voor 17 januari aanmelden voor het bitterballentoernooi.

Geef een reactie

Bitterballentoernooi

Onze sterkste spelers zaten op het Grote Bos toernooi maar we waren toch nog met 22 spelers vertegenwoordigd op het gezellige Bitterballentoernooi bij Eeuwig Schaak, met in de toernooileiding o.a. Marcel Koek, Ad Bruijns, Erik van Elven en Jaap van Dooren. In de hoogste categorie hadden we vijf spelers maar die konden het uiteraard niet bolwerken tegen de sterkste spelers van bijvoorbeelde De Raadsheer. René Schijven kon nog wel wat winnen maar Richard Bremer, Xander van Eekelen, Rick Broeren en Bjorn Gabriëls bengelden onderaan.
In de categorie tot en met 10 misten we onze sterkste spelers maar het team werd toch nog verrassend derde. Voor Robin van Trijp was het de tweede medaille in drie dagen en Maurits de Boer heeft na dit toernooitje toch ook maar besloten competitie te gaan spelen bij De Pion. Door enkele afmeldingen konden we helaas geen tweede team opstellen. Er bleven er zeven over en die hebben om de beurt reserve gestaan. Joris Kok (jawel, broertje van) heeft ook meegedaan en ook hij komt vanaf vrijdag naar de club. Jesper Cuperus, Robin Verbeek, Anneloes Bruijns en Teun Krabbendam deden erg goed hun best en Ellie Verbeek zorgde dat het allemaal goed ging met dit team.
In de categorie tot en met 12 was het niet zo spannend. Het eerste team speelde 50 wedstrijden en die werden allemaal gewonnen. Erik-Jan Colijn, Sander le Sage, Jasper van der Heijdt, Jeffrey Tan en Wouter Jongenelen waren veel sterker dan hun tegenstanders. Het tweede team bood sterke tegenstand maar kwam net niet aan de prijzen. Ivo Kok, Nicky van Peer, Martijn Verbeek, Yuri van der Westen en Tristan Meijers werden vierde. Marloes was assistent jeugdleider en toonde daar haar talent. Eerst alle consumptiebonnen uitdelen en vervolgens ze allemaal weer terug ophalen. Resultaat van dit toernooi: twee spelers er bij op de club! De foto’s staan in het fotoarchief.

Geef een reactie