Bitterballen Toernooi Eeuwig Schaak

De jongste categorieën op het Bitterballen Toernoooi werden dit jaar ook individueel gespeeld want er waren niet genoeg verenigingen die teams op de been konden brengen.
In alle drie de categorieën waren we zoals verwacht weer erg succesvol. Veel van onze topspelers zaten op het Grote Bos Toernooi maar uiteindelijk gingen er toch veel prijzen naar Roosendaal.
In de groep tot en met 10 jaar werden er negen ronden gespeeld en Rob Rekveld werd eerste met een monsterscore van 8½ uit 9. Broer Bram werd tweede met 7 uit 9. De derde prijs ging naar Max van Oosten van Eeuwig Schaak.
In de groep tot en met 12 jaar gingen alle drie de ereprijzen naar Pionezen. Koen Riemens (met bril tegenwoordig) won alles (7 uit 7), Mathijs Engels verloor alleen van Koen en werd dus tweede met 6 uit 7 en Ryan van Toren werd na een slechte start keurig derde!
Noud Riemens had de keus om een beker te winnen bij de tot en met 12 of om even wat tegenstand te krijgen bij de tot en met 16. Welnu, hij kreeg inderdaad een beetje tegenstand maar won met zijn 11 jaar ook nog eens de categorie tot en met 16! De tweede prijs ging naar Lars Vermeiren van De Raadsheer en het brons was voor Jeffrey Coremans van Staunton.
De foto’s staan in het fotoarchief.

Geef een reactie