Bijzonder jubileum BSV

Schaakvereniging BSV viert op 26 juni aanstaande haar 64-jarig jubileum met een ‘Levend Schaakspel’ op de Grote Markt in Bergen op Zoom. Het ‘Levend Schaakspel’, waarbij acteurs de rollen van de diverse schaakstukken op zich nemen. De partij zal onder meer worden geleid door tv-persoonlijkheid IM Hans Böhm (2325). Tegenspeelster is WGM Bianca Muhren (2295) en zij zal samen met Hans Böhm zorgen voor een schouwspel met veel humor.

Later op de dag wordt een reuzenschaakspel van hout (voorheen: meerpalen) gepresenteerd, dat gemaakt is door kunstenaar Peter de Koning. Ook met dit spel zal een partij gespeeld worden. Het ‘Levend Schaakspel’ zal te zien zijn vanaf 14.30 uur, later op de dag gevolgd door het reuzenschaakspel omstreeks 16.30 uur. Aansluitend zullen IM Hans Böhm en WGM Bianca Muhren een simultaandiner verzorgen, waarvoor men een plaats kan reserveren tegen een vergoeding van 20 euro. Hiervoor speelt u een partij en kunt u tegelijkertijd genieten van een warme maaltijd inclusief 1 drankje.

Er is ook een activiteit speciaal voor jeugdleden. Om 10.30 uur geven IM Hans Böhm en WGM Bianca Muhren een jeugdsimultaan in Hotel Old Dutch, aan de Stationsstraat in Bergen op Zoom. Voor een luttel bedrag van slechts 5 euro kunnen jeugdleden een plekje reserveren en dat is inclusief twee drankjes! Er zijn een beperkt aantal plaatsen, maar als er veel animo is dan wordt het programma aangepast door er een aanschuifsimultaan van te maken, of door de deelnemers in teams te verdelen.

Aanmelden voor de jeugdsimultaan en/of het simultaandiner kan hier! Voor meer informatie kun je eveneens terecht bij Arjon Severijnen.

Geef een reactie