Belangrijke wijziging!

Onder de naam Nationale Pupillendag organiseert schaakvereniging De Pion in Roosendaal op zaterdag 25 juni aanstaande, onder auspiciën van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond, het Nederlands Kampioenschap 2011 voor maar liefst 120 kinderen in drie leeftijdscategorieën, te weten: 7, 8 en 9 jaar.

Omwille van efficiëntie ziet het bestuur van De Pion zich hierdoor genoodzaakt het aanvankelijk op vrijdag 24 juni aanstaande geplande Open Snelschaakkampioenschap Roosendaal te verplaatsen naar vrijdag 27 mei aanstaande. Het praktische voordeel hiervan is dat in principe iedereen beschikbaar is om op vrijdagavond 24 juni aanstaande zijn/haar steentje bij te dragen bij het omtoveren van het JTC in een ongekend schaakwalhalla. Het moet voor de betreffende kinderen een onvergetelijke ervaring worden!

Het verplaatsen van het Open Snelschaakkampioenschap Roosendaal heeft eveneens tot gevolg dat de inhaalavond op vrijdag 27 mei aanstaande komt te vervallen. Voor de statistici onder ons: het aantal inhaalavonden in de tweede competitiehelft neemt daardoor af naar 12 in getal.

Geef een reactie